Vi gør din
sensor business
enklere og
mere effektiv.

Mange har kundeønsker som devise – vi fra Leuze electronic går et skridt videre.

Vi tilbyder en konkret og målbar merværdi inden for områderne USABILITY, APPLICATION KNOW-HOW og SERVICE og hjælper vores kunder til succes. Disse områder er for fremtiden vores målestok for nye produktudviklinger, innovative servicetilbud samt gennemgribende markedskompetence.

Smarter Product Usability

Vi fokuserer konsekvent på en utrolig nem håndtering, eller sagt med andre ord apparaternes usability under alle produktudviklinger. Hertil regnes monteringen og justeringen samt en ukompliceret sensorimplementering i eksisterende fieldbussystemer samt en enkel parametrering, f.eks. med en webbrowser.

null

Smart applikationknowhow

Den som kan alt, kan intet korrekt. Af den grund lægger vi primært vægt på udvalgte særlige brancher og -applikationer. Inden for dette område er vi specialister og kender området ind- og udvendigt. Her optimerer vi vores løsninger og har et omfattende produktsortiment, som gør det muligt for vores kunder, at få den bedste løsning fra en hånd.

null

Smart customer service

Vores faglige og personlige kontakt til kunderne og den kompetente, ukomplicerede omgang med forespørgsler og problemer er og bliver vores stærke side. Derfor udbygger vi konstant vores servicetilbud og går også gerne nye veje for at opbygge den bedst mulige kundeservice. Uanset om det sker telefonisk, via internettet eller hos kunden – uanset hvornår og hvor der netop er brug for kompetencen fra the sensor people.

null